Блокування Яндекс, VK, mail.ру

Президент України Петро Порошенко підписав указ про нові санкції проти Росії, які передбачають, зокрема, блокування доступу до соцмереж “ВКонтакте” і “Однокласники”, а також всіх сервісів «Яндекса». Текст указу опублікований на офіційному сайті глави держави.

Указ зобов’язує українських інтернет-провайдерів і операторів зв’язку заблокувати доступ до російських соцмереж «Однокласників» і «Вконтакті». Доступ до соцмереж заблокований в рамках обмежень, накладених на Mail.Ru Group. Провайдери також повинні будуть заблокувати доступ до самого сайту Mail.ru.

У випадку з «Яндексом» мова йде про блокування всіх інтернет-сервісів компанії і головної сторінки пошукача, а також їх українських версій. Зокрема, обмеження торкнуться поштового клієнту «Яндекса», сайти сервісів «Яндекс.Деньги», «Яндекс.Таксі», «Яндекс.Карти», «Яндекс.Директ», «Яндекс.браузер», «Яндекс.Фото».

Також передбачено блокування сайтів антивірусних компаній «Лабораторія Касперського» і DrWeb.

Указ зобов’язує українських інтернет-провайдерів і операторів зв’язку заблокувати доступ на протязі доби.

Наша компанія не бажає позбавляти наших абонентів права на спілкування в соціальних мережах і т.п., але ми будемо змушені зробити це згідно з указом №133 / 2017.

Слідкуйте за новинами на сайті http://sila.kr.ua

Другие новости

Залишити заявку

Будь ласка, заповніть поля нижче.


X
Заявка на підключення